Hesabım
    Lady Gaga'dan Müzikal Göndermeli "Joker 2" Paylaşımı

    "Joker 2"de Joaquin Phoenix'e katılacak olan Lady Gaga, Harley Quinn karakterini canlandıracak.

    Lady Gaga'nın "Joker" devam filminde Harley Quinn karakterine hayat vereceğine ilişkin haberler yaklaşık iki ay önce duyuldu. The Hollywood Reporter'ın duyurduğu haberde devam filminin müzikal olarak planlandığı bilgisi de yer almıştı.  

    Lady Gaga, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, orijinal adı "Joker: Folie à Deux" olan filmdeki varlığını resmen doğruladı. Kısa bir animasyon videosu olan paylaşımda Joaquin Phoenix'in ve Lady Gaga'nın isimleriyle dans eden silütleri görünüyor. Ardından filmin adının ve vizyon tarihinin yer aldığı videoda, Hollywood'un en büyük müzikal yıldızlarından Fred Astaire tarafından söylenen "Cheek to Cheek" şarkısı kullanıldı.

    Todd Phillips tarafından yönetilen "Joker", 2019 yılının en çok ses getiren filmlerin biri olmuştu. Batman'in ikonik kötü karakterinin orijin hikayesinin ilk kez anlatıldığı film, aksiyondan ziyade karaktere odaklanan küçük bütçeli bir film olmasıyla farklı bir DC filmiydi. 

    Phillips ve senaryoyu birlikte yazdığı Scott Silver, herkesin tanıdığı Batman kötü adamının hikayesini, şiddet eylemlerine maruz kaldıktan sonra Gotham City'nin halk kahramanı haline gelen bir komedyen hakkındaki bir anti-kahraman karakter çalışmasına dönüştürdü. Karamsar ve karanlık bir atmosfere sahip olan film, süper kahraman sinemasının tipik aksiyon sahnelerinden özenle kaçındı ve gişe yolculuğunun sonunda dünya çapında bir milyar dolarda daha fazla hasılat elde etti.

    "Joker 2" 4 Ekim 2024'te vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top