Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen'li "Aşıklar Bayramı"ndan İlk Fragman!

    Özcan Alper'in yönettiği "Aşıklar Bayramı" 2 Eylül’de Netflix’te!

    Netflix Türkiye, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı, geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden buluşan bir baba ve oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan "Âşıklar Bayramı" filminin fragmanını yayınladı.

    Kemal Varol'un Atilla İlhan Roman Ödülü sahibi kitabı Âşıklar Bayramı’ndan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda "Sonbahar", "Gelecek Uzun Sürer", "Rüzgarın Hatıraları" gibi filmlerin başarılı yönetmeni Özcan Alper oturuyor. Alper, filmin senaryosunu da kaleme aldı.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Avukat Yusuf (Kıvanç Tatlıtuğ) ile saz âşığı babası Heves Ali (Settar Tanrıöğen)'nin yolu, 25 yıllık ayrılıktan sonra çıktıkları uzun ve belki de son yolculukta kesişir. Baba ve oğul bir yandan geçmişleriyle diğer yandan gelecekleriyle olan sorunlarını çözmeye çalışırlar. 

    Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği "Âşıklar Bayramı", bağışlamak ve affedilmek, hayata yeniden tutunmak için çıkılan bu dokunaklı yolda, aynı zamanda insanın pişmanlıklarla örülmüş ruhuna bir yolculuktur.

    "Baba dediğin zaten yarım kalmış bir kelimedir. Babalar hep yarım kalır." sözleriyle paylaşılan fragmanın yanı sıra, filmin ilk görselleri de yayınlandı.

    "Aşıklar Bayramı" 2 Eylül'de Netflix'te! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top