Hesabım
    Erkan Kolçak Köstendil'in Yönettiği "Tamirhane" İçin Sete Çıkıldı

    Filmde Nejat İşler, Merve Dizdar, Rıza Kocaoğlu, Erkan Can gibi isimler rol alıyor.

    Erkan Kolçak Köstendil’in yönettiği, Bülent Şakrak’ın yazdığı "Tamirhane" adlı kara komedi filminin çekimlerine başlandı. "Yarı yalan bir hikaye" sloganıyla vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosu göz dolduruyor.

    Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer aldığı filmde Nejat İşler, Merve Dizdar, Rıza Kocaoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Yaren Alaca, Engin Hepileri ve Erkan Can rol alıyor. 

    İlk yönetmenlik denemesi için kamera arkasına geçen Köstendil filmi, "Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak" sözleriyle tarif etti ve izleyiciyi Yeşilçam'a götüren bir film olacağını belirtti.

    Yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara Film ve ASC Films'in üstlendiği "Tamirhane"nin konusu kısaca şöyle: 

    Yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi Yılmaz ve Müjdat’a yine kendileri gibi büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın ihtiyarın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya gelir. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler. İki sokak ötesi çok ilginç bir yere çıkmıştır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top