Hesabım
    Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni'ne Katılıyor

    Esposito, gözünü Professor X karakterine dikti!

    "Better Call Saul" ve "Breaking Bad"in Gus Fring'i, "The Mandalorian"ın Moff Gideon'u olarak kötü karakterler ile hafızalara kazınan Giancarlo Esposito şimdi bir kahramanı canlandırmak isityor.

    Marvel Sinematik Evreni'ne katılmak üzere görüşmeler gerçekleştirdiğini açıklayan Esposito'nun Magneto ya da Doctor Doom'u canlandıracağına dair söylentiler var. Esposito ise Professor X karakterini canlandırmak istediğini belirtti. Farklı roller ile seyirci karşısına çıkmak bir oyuncunun uzun süreli başarısının anahtarı olduğundan, Esposito'nun bir kahramana hayat vermek istemesi oldukça anlaşılabilir.

    Esposito, kötü karakterler ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olursa ortaya koyacağı performansın her zamanki gibi çok başarılı olacağına eminiz, ancak oyuncuyu Professor X olarak izlemek de harika olurdu. X-Men filmlerinde Professor X'i canlandıran ve son olarak "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filmi ile Marvel Sinematik Evreni'nde görünen Patrick Stewart gibi, Esposito da karmaşık mutantı oynarken ihtiyaç duyulan o ağır ekran varlığına ve çekim gücüne sahip.

    Marvel'ın 6. fazında yer alacak filmlerden birçoğu henüz açıklanmadı. Marvel son zamanlardaki yapımlarıyla mutantları da dünyasına dahil etmeye başladığı için, bu filmlerden birinin X-Men filmi olacağı tahmin ediliyor. Giancarlo Esposito'yu Magneto ya da Professor X olarak X-Men filminde mi yoksa Doctor Doom olarak "Fantastic Four"da mı göreceğimizi ise muhtemelen çok yakında öğreneceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top