Hesabım
    "Ma-Şer" Bu Cuma Sinemalarda!

    İddialı korku filmi "Ma-Şer" 12 Ağustos Cuma günü izleyiciyle buluşacak!

    Uğur Kaplan tarafından yönetilen korku filmi "Ma-Şer" seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Büyü konusu üzerinde tez çalışması yapan genç bir kadının yaşadıklarını anlatan filmin senaryosu Ece Boran ve Deniz Özkan Yavaşoğulları tarafından kaleme alındı. 

    "Ma-Şer"in başrollerini Hazal ÖzbalEzgi İrem Mutlu ve Doğukan Oltulu paylaşıyorlar. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Zeynep Turpçu, Murat Ercanlı, Levent KahramanAziz Çapraz gibi isimler bulunuyor.

    Yılın iddialı korku filmlerinden olan "Ma-Şer"in konusu ise kısaca şöyle: 

    Üniversite öğrencisi olan Hande, tez çalışmasını sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan ''büyü'' meselesi üzerine yapmaya karar verir. Ancak genç kadın, araştırmalarını ve çalışmasını uygulamaya koyarak tezini diğer çalışmalardan farklılaştırmak ister. Bunun için de sahaftan çaldığı antika bir büyü kitabını kullanmaya karar verir. Hande, kendisine büyü yapmaları için üç arkadaşı ile anlaşır. Ancak bu sırada işler pek de onun düşündüğü gibi gitmez. Kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan Hande ve arkadaşları, korku dolu bir maceraya atılır...

    "Ma-Şer" 12 Ağustos'ta sinema salonlarında korku filmi severleri bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top