Hesabım
    "Kirpi Sonic 3" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    "Sonic the Hedgehog 3" filminin vizyon tarihi belli oldu.

    Paramount Pictures, üçüncü bir "Kirpi Sonic" filminin geleceğini resmen duyurdu. Yeni filmin vizyon tarihi olarak 20 Aralık 2024 belirlendi. 

    Serinin ikinci filmi "Kirpi Sonic 2" Amerika gişesinde 72.1 milyon dolarlık açılış hasılatıyla, video oyunlarından uyarlanan filmler arasında en yüksek açılış hasılatına imza atan film olmuştu. Bu rekor "Kirpi Sonic 2" tarafından kırılmadan önce de 58 milyon dolarlık açılış hasılatı ile ilk film "Kirpi Sonic"in elindeydi. 

    Sinema salonların yeni yeni toparlanmaya başladığı dönemde "Kirpi Sonic 2" çok başarılı bir vizyon yolculuğu geçirerek dünya çapında 400 milyon doların üstünde gişe hasılatına ulaştı. Paramount Pictures için oldukça karlı bir yapım olan "Kirpi Sonic 2" böylece devam filminin geleceğini de garanti altına almış oldu.

    "Kirpi Sonic 2"de Jim Carrey ve James Marsden ilk filmdeki rollerini tekrarlamak üzere geri dönmüşler, Sonic'in seslendirmesini de ilk filmde olduğu gibi Ben Schwartz üstlenmişti. Ayrıca kadroya Knuckles karateriyle Idris Elba da katılmıştı. "Kirpi Sonic 3"ün oyuncu kadrosu henüz resmen açıklanmadı ancak yönetmenliği, ilk iki filmi de yöneten Jeff Fowler'ın üstlenmesi bekleniyor.

    "Kirpi Sonic 3" için belirlenen 20 Aralık 2024 tarihi, James Cameron'ın henüz tam adı belli olmayan "Avatar 3" filmiyle çakışıyor. Ancak 2024 sonuna kadar filmlerin belirlenen vizyon tarihleri değişebilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top