Hesabım
    "Flash" Yıldızı Ezra Miller Hırsızlıkla Suçlanıyor!

    Skandalları bitmek bilmeyen Ezra Miller şimdi de ağır hırsızlıkla suçlanıyor...

    Ezra Miller skandalları hız kesmeden devam ediyor. Daha önce birçok kez tutuklanan oyuncu şimdi de ağır hırsızlıkla suçlanıyor. Vermont Eyalet Polisi'nin raporuna göre, Ezra Miller boş bir konuttan alkol çaldı. 

    Raporda, Vermont Eyalet Polisi'ne Stamford'daki bir konuttan hırsızlık şikyeti geldiği bildirildi. Polis, ev sahipleri yokken konuttan birkaç şişe alkol çalındığını tespit etti. Görgü tanıklarının ifadesini alan ve güvenlik videolarını inceleyen polis, Ezra Miller'i boş eve girerek ağır hırsılık yapmakla suçladı. 7 Ağustos'ta 23:23'te polis tarafından bulunan Miller, 26 Eylül'de görülecek mahkeme için Vermont Yüksek Mahkemesi'nde görünmek üzere sevk edildi.

    Miller, Mart ayında Hawaii'de düzensiz davranış ve taciz suçlamalarıyla, Nisan ayında ise ikinci derece saldırı şüphesiyle tutuklanmıştı. Miller'ın skandallarına rağmen, Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruda, DC markasını güçlü tutmak istediklerini belirterek "Flash" filminin iptal edilmediğini, belirlenen tarihte, yani 23 Hazirann 2023'te vizyona gireceğini açıklamıştı. 

    "Batgirl" filmini iptal eden ve DC filmlerinde kökten bir düzenlemeye gitmeyi planlayan Warner Bros'un tüm yaşananlara rağmen Ezra Miller'lı "Flash"ın arkasında durması yoğun biçimde eleştiriliyor. Miller'ın Warner Bros ile olan tek bağı Flash değil, oyuncu aynı zamanda "Fantastik Canavarlar" serisinde de ana kadroda yer alıyor. 

    Warner Bros. yetkilileri 30 Mart'ta acil bir toplantı düzenleyerek aktörün sıradaki filmlerinin durumu hakkında görüştü ancak bu toplantıdan nasıl bir sonuç çıktığı açıklanmamıştı. Deadline'da yer alan bir haberde stüdyonun, "Flash"ın vizyona girmesinin ardından Ezra Miller ile olan ilişkisini sonlandıracağı bilgisi yer almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top