Hesabım
    Trafik Kazası Geçiren Anne Heche’in Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

    Yanan araçtan çıkarılan Anne Heche yoğun bakımda...

    "Wag the Dog", "Donnie Brasco" gibi filmlerle tanınan ve son dönemde "The Brave", "Quantico" gibi dizilerde rol alan oyuncu Anne Heche, geçtiğimiz Pazar günü Los Angeles'ta ciddi bir trafik kazası geçirdi.

    Direksiyon başındaki oyuncunun bir evin garaj kapısına çarpması sonucunda aracı alev aldı. Heche'in temsilcileri, itfaiyeciler tarafından yanan araçtan çıkartılan ve entübe edilerek tedavi altına alınan oyuncunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

    ABD medyasında yer alan haberler arasında, ünlü oyuncunun aracını çok hızlı kullandığı ve birkaç kez başka yerlere de çarptığı, trafik kameralarına direksiyon başında alkol alırken yakalandığı iddiaları yer alıyor. Heche'in temsilcisi yaptığı açıklamada oyuncunun hayranlarına da seslenerek "Ailesi ve arkadaşları, düşüncelerinizi, dualarınızı ve bu zor zamanda mahremiyetine saygı duymanızı istiyor" ifadelerinde bulundu. 

    Kazadan sonra açıklama yapan Los Angeles İtfaiyesi, yanan aracın etrafa yayılan inatçı alevlerini söndürmek için 59 itfaiye erinin çabaladığını ve Hetce'in araçtan kurtarılmasının 65 dakika sürdüğünü belirtmişti. Oyuncunun temsilcisi, "Şu anda Anne aşırı kritik durumda" diyerek mekanik ventilasyon gerektiren önemli bir akciğer hasarı ve cerrahi müdahale gerektiren yanıklar olduğunu söyledi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top