Hesabım
    "Do Revenge" Fragmanında Maya Hawke ve Camila Mendes İntikam Avına Çıkıyor

    Netflix komedisi "Do Revenge"den yeni fragman yayınladı.

    Netflix'in gen-Z kara komedisi "Do Revenge"in yeni fragmanı yayınlandı. Son olarak "Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü" filminin senaryosunu kaleme alan Jennifer Kaytin Robinson'ın ikinci uzun metraj yönetmenlik denemesi olan filmin başrollerini Maya Hawke (Stranger Things) ve Camila Mendes (Riverdale) üstleniyor.

    Film, boşboğaz eski sevgilileri tarafından sosyal hayatları mahvedilen iki lise öğrencisinin yaşadıklarını takip ediyor. İntikam almaya karar veren ikili, hayatlarını mahveden zorbalar için planladıkları işkenceleri uygulaması için birbirlerini çalıştırmaya karar verirler.

    Filmin çıkış noktası, Patricia Highsmith'in "Strangers On A Train" veya kült kara komedi filmi "Heathers" gibi hikayeleri çağrıştırırken, fragmanın estetiği "Promising Young Woman" ve "Ingrid Goes West" gibi son dönem filmlerini akla getiriyor.

    "Do Revenge"de Maya Hawke ve Camila Mendes'e, "Game of Thrones" dizisinin Sansa Stark'ı Sophie Turner de eşlik ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia ReficcoParis Berelc ve Alisha Boe gibi genç televizyon yıldızları bulunuyor. 

    "Do Revenge" 16 Eylül'de Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top