Hesabım
    "Yanlış Anlama 2"den Eğlenceli Klip!

    "Yanlış Anlama 2" 30 Eylül'de sinemalarda!

    2017 tarihli beğenilen komedi filmi "Yanlış Anlama"nın devam filmi "Yanlış Anlama 2" 30 Eylül'de seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Yönetmenliğini Aykut Taşkın'ın üstlendiği filmden, Ramiz'den "Açılın" şarkısı eşliğinde filmin ilk görüntülerini içeren eğlenceli bir klip yayınlandı.

    Azerbaycan Türkçesi ile Türkçe arasında yaşanan yanlış anlaşılmaları konu alan filmin ilki Azerbaycan’da gişe rekorları kırarken dijitalde ise 20 milyon izlenmişti. İddialı devam filmi "Yanlış Anlama 2"de başrolleri Cemal Hünal ve Gülşen Hüseynli paylaşıyor. Filmde ayırca usta oyuncu Yılmaz Gruda, M. Fatih Özkan'ın yanı sıra İslam Mehreliyev, Ercan Resulov gibi Azerbaycan’nın en ünlü isimleri rol alıyor.

    "Yanlış Anlama 2"nin yapımcılığını, sektöre ilk adımını atan JB Films üstleniyor. Yaptıkları yatırımla ilerleyen dönemlerde de sinema sektörüne bir çok film kazandıracak olan JB Films'in ortaklarından olan Fırat Özdemir’in Türkiye ve yurtdışında, inşaat sektöründe yatırımları mevcut. Firmanın diğer ortağı olan Levent Cengizhan ise daha önce bir çok filmin, dizinin ve tiyatro oyununun yapımcılığını üstlenmiş sektörden biri. İkili, ilk filmleri olan “Yanlış Anlama 2” için de oldukça heyecanlılar. 

    "Yanlış Anlama 2" 30 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top