Hesabım
    Ethan Coen'in Tek Başına Yöneteceği İlk Filmin Başrolleri Belli Oldu

    Ethan Coen ilk solo filmini çekmeye hazırlanıyor.

    Uzun yıllar birlikte çalışan ve Blood SimpleFargoThe Big LebowskiNo Country For Old MenTrue Grit gibi filmlere imza atan Coen kardeşler son dönemlerde birbirilerinden ayrı olarak çalıştıkları projelerle adlarından söz ettiriyorlar. 

    Joel Coen'in 3 kategoride Oscar adayı olan "The Tragedy of Macbeth"i tek başına yazıp yönetmesinden sonra şimdi de Ethan Coen, Focus Features ve Working Title için tek başına yöneteceği ilk uzun metraj filmin çekim süreci için hazırlanıyor.

    Henüz ismi belli olmayan filmin başrollerinde, "Once Upon a Time in Hollywood", "Fosse/Verdon" gibi yapımlarda rol alan, Netflix'in "Maid" dizisiyle yıldızı parlayan Margaret Qualley ve "Blockers" dizisiyle tanınan Geraldine Viswanathan'ı izleyeceğiz.

    Ethan Coen'in uzun süredir oyuncu seçmeleriyle meşgul olduğu biliniyordu. Adaylar ekran testleri ve okuma provalarının ardından kısıtlı bir sayıya indirildi ve Deadline'ın haberine göre Qualley ile Viswanathan benzersiz bir performans çıkardılar. 

    Şimdilik, yalnızca bir yol macerası olacağı bilinen filmin senaryosu Ethan Coen ve eşi Tricia Cooke tarafından 2000'li yılların ortalarında kaleme alınmış. Coen ve Cooke; Robert Graf ve Working Title'dan Tim Bevan ile Eric Fellner ile birlikte filmin yapımcılık görevini de üstlenecekler. Çekimler sonbahar aylarında başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top