Hesabım
    Altın Palmiyeli "Triangle of Sadness"tan İlk Fragman!

    Ruben Östlund'un bu yıl Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan filmi "Hüzün Üçgeni"nden fragman yayınlandı.

    NEON, İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un Altın Palmiye kazanan sosyal hicvi "Triangle of Sadness"ın (Hüzün Üçgeni) ilk resmi fragmanını yayınladı. 

    Film, lüks bir gemiyle geziye çıkan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Modellik yapan Carl (Harris Dickinson) ve Yaya (Charlbi Dean), çılgın bir tekne kaptanı (Woody Harrelson) tarafından aşırı senginlerin katıldığı lüks bir gemi yolculuğuna davet edilirler.

    Keyifli başlayan yolculuk, bir fırtınanın çıkmasıyla felakete dönüşür. Carl ve Yaya, bir grup milyarder ve geminin temizlikçilerinden biriyle ıssız bir adada mahsur kaldığında, hayatta kalmak için birbirleriyle mücadele etmek zorunda kalırlar. 

    "Triangle of Sadness"ın oyuncu kadrosunda Henrik Dorsin, Zlatko Burić, Jean-Christophe Folly, Iris Berben, Sunnyi Melles, Amanda Walker, Oliver Ford Davies, Arvin Kananian, Carolina Gynning, Ralph Schicha ve Dolly De Leon'un yanı sıra Danimarkalı oyuncu Vicki Berlin yer alıyor.

    Ruben Östlund, 2017 yılında da "The Square" (Kare) filmiyle Altın Palmiye kazanmıştı. Filmleriyle birçok prestijli ödülü kucaklayan yönetmenin 2014 tarihli "Force Majeur" (Turist) filmi ise "Belirli Bir Bakış" bölümünde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmüştü. 

    "Triangle of Sadness" Kuzey Amerika prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top