Hesabım
    Sigourney Weaver ve Kevin Kline'ı Buluşturan "The Good House"tan Fragman

    "The Good House", Salem cadılarının soyundan gelen New Englandlı bir emlakçının hikayesini konu ediyor.

    RoadsideFlix, Sigourney Weaver ve Kevin Kline'ı yıllar sonra yeniden bir araya getiren yeni komedi filmi "The Good House" filmi için yeni bir fragman yayınladı. Usta oyuncular daha önce 1993 tarihli "Bir Günlük Başkan" ve 1997 tarihli "Buz Fırtınası" filmlerinde birlikte rol almışlardı.

    Sigourney Weaver, filmde meşhur Salem cadılarının soyundan gelen New Englandlı bir emlakçı olan Hildy Good karakterine hayat veriyor. Hildy Good, şarabı ve sırları sever, zeki ve alaycıdır. Belirli bölümlere ayırarak düzenlediği hayatı, yaşadığı pastoral görünümlü kasaba gibi temiz ve düzenlidir. 

    Ancak lise aşkı Frank Getchell (Kevin Kline) ile karşılaşmasından sonra hayatının tüm düzeni alt üst olur. Geçmişte kalan bu romantizmin yeniden alevlenmesiyle, Hildy, tüm hayatı boyunca kaçınmaya çalıştığı kişiyle hesaplaşmak zorunda kalacaktır: kendisiyle.

    Ann Leary'nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan "The Good House"un yönetmenliğini Maya Forbes ve Wallace Wolodarsky üstleniyorlar. Daha önce "Canavarlar Yaratıklara Karşı", "Saftirik Greg'in Günlüğü: İşte Şimdi Yandık" gibi filmlerin senaryolarını birlikte kaleme alan ikili, ilk kez yönetmenlik için güçlerini birleştirdi. 

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Morena Baccarin, Rob Delaney, David Rasche, Rebecca HendersonMolly BrownKathryn Erbe gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top