Hesabım
    Timothée Chalamet'li "Bones and All"dan İlk Teaser!

    Luca Guadagnino'nun yönettiği film Venedik Film Festivali'nde yarışacak.

    Luca Guadagnino'nun yönettiği ve başrollerini Timothée Chalamet ile Taylor Russell'ın paylaştığı "Bones and All" filminden ilk teaser fragman yayınlandı. 

    Film, Camille DeAngelis tarafından yazılan 2015 tarihli romandan uyarlandı. Hikaye, Maren adlı genç bir kadının, kendisine aşık olan insanları öldürüp yeme arzusunun nereden geldiğini anlayabilmek ve babasını bulmak için erkek arkadaşıyla birlikte çıktığı ülke çapındaki bir yolculuğu konu alıyor.  

    Korku, romantizm ve büyüme hikayelerini birleştiren filmde Timothée Chalamet ve Taylor Russell'a Michael StuhlbargAndré HollandChloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica HarperJake Horowitz ve Mark Rylance gibi isimler eşlik ediyor.

    Son dönemlerin yükselen yıldızlarından biri olan Timothée Chalamet ve Luca Guadagnino, daha önce büyük beğeni toplayan 2018 tarihli "Beni Adınla Çağır" filminde birlikte çalışmışlardı. İtalyan yönetmen Gudagnino'nun Amerika Birleşik Devletleri'nde çektiği ilk uzun metrajlı filmi olan "Bones and All", dünya prömiyerini 31 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 79. Venedik Film Festivali'nde yapacak ve Altın Aslan için yarışacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top