Hesabım
    Lena Dunham İmzalı "Catherine Called Birdy"den İlk Fragman

    Bella Ramsey'in başrolünü üstlendiği filmde Andrew Scott ve Billie Piper da rol alıyor.

    Başrolünü, "Game of Thrones" dizisinin Lyanna Mormont'u olarak tanıdığımız Bella Ramsey'nin üstlendiği "Catherine Called Birdy" filminin ilk fragmanı yayınlandı. Lena Dunham'ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği film, Karen Cushman'ın aynı adlı romanından uyarlandı. 

    Filmde Bella Ramsey'e Andrew Scott (Sherlock), Billie Piper (Doctor Who), Joe Alwyn (The Favourite), Dean-Charles Chapman, Paul Kaye, Ralph InesonIsis Hainsworth gibi isimler eşlik ediyor. 

    Orta çağda bir İngiliz köyünde geçen hikayede, genç Lady Catherine (Bella Ramsey), babası (Andrew Scott) tarafından topraklarını korumak için kendisinden çok büyük bir adamla evlenmeye zorlanır. Ancak sıradan bir genç olmayan Catherine babasının bu emrine uymayı reddeder.

    İkinci uzun metraj filmi olan "Sharp Stick"i 2022 Sundance Film Festivali'nde sunan ve ödüllü HBO "Girls"ün onuncu yılını kutlayan Lena Dunham, "Catherine Called Birdy" filminin kariyerinin en özel projesi olarak nitelendiriyor. Dunham'ın kitabı sinemaya uyarlamak için uzun yıllardır çalıştığı biliniyor. 

    "Catherine Called Birdy" dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaptıktan sonra, 7 Ekim'de Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top