Hesabım
    Distopik Bilim Kurgu Filmi "Vesper"dan Fragman

    Yeni "Vesper" fragmanı, dünyanın geleceğinin göründüğünden çok daha tehlikeli olduğunu ortaya koyuyor.

    Distopik bilim kurgu filmi "Vesper"ın ilk uzun fragmanı yayınlandı. Cesur bir genç kızın, tehlikeli bir dünyada hayatta kalmaya çalışırken doğayı yeniden canlandırma çabalarını anlatan filmin fragmanı fütüristik ve mistik havasıyla dikkat çekiyor. 

    Film, dünya ekosisteminin çöküşünden sonra, hasta babası (Eddie Marsan) ile garip ve tehlikeli bir dünyanın kalıntılarında, hayatta kalmak için tüm becerilerini 13 yaşındaki inatçı bir kız olan Vesper'ın (Raffiella Chapman) hikayesini konu ediyor.

    Terk edilmiş topraklarda bulduğu tohumları kullanarak doğayı uyandırmanın bir yolunu arayan Vesper, günün birinde gizemli bir kadın olan Camellia'yı bir uçak kazasından sonra kafası karışmış halde bulur ve oligarkların rahatça yaşadığı Kale'ye güvenli geçiş karşılığında, kayıp yoldaşını bulmasına yardım etmeyi kabul eder. Tehlikeli bir maceraya atılan Vesper, alternatif bir geleceğin kilidini açmak için zekasına ve biyo-hack yeteneklerine güvenmek zorundadır...

    "Vesper", 2012'de beğenilen bağımsız bilim kurgu - gerilim filmi "Vanishing Waves"e imza atan ikili Kristina Buozyte ve Bruno Samper tarafından yazıp yönetildi. Dünya prömiyerini Temmuz ayında Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nde yapan "Vesper" eleştirmenler tarafından büyük övgüyle karşılandı. 

    Film, 30 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top