Hesabım
    Oscar Isaac, Star Wars'a Geri Dönmeye Hazır

    Oscar Isaac, bir gün tekrar Poe Dameron karakterini oynama fikrine sıcak bakıyor.

    Son olarak Marvel'ın "Moon Knight" dizisinde başrolü üstlenen Oscar Isaac, Star Wars evrenine öfkeli özgürlük savaşçısı Poe Dameron olarak dönmeye açık.

    Ünlü oyuncu, ilk olarak 2015 tarihli "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"ta canlandırdığı Poe Dameron karakterini, 2017'de "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi" filminde ve 2019'da "Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker"da canlandırarak imparatorun düşüşünden sonraki döneme odaklanan yeni üçlemenin ana karakterlerinden biri olmuştu.

    Devam üçlemesi birçok gişe rekoru kırarken, filmler hem eleştirmenler hem de hayranlar tarafından karışık bir şekilde karşılandı ve bu da yeni oyuncu kadrosu üzerinde çok fazla baskı yarattı. Oscar Isaac, oyuncu kadrosundaki diğer birçok isim gibi Star Wars evreninin kendisini tükettiğini ve bir süre daha küçük, karakter odaklı filmlerde rol almak istediğini açıklamıştı. ancak Variety'de yer alan habere göre oyuncunun fikirleri değişti. 

    "Her şeye açığım" diyen Isaac, iyi bir hikaye ve iyi bir yönetmen olduğu sürece, Lucas Film'in başkanı Kathy Kennedy kendisine gelip "iyi bir fikrim var" dediği sürece Poe Dameron rolüne geri dönmeye hazır olduğunu dile getirdi. 

    "The Mandalorian"ın başarısından bu yana Lucas Film, Disney+'ta yayınladığı dizilerle Star Wars evrenini genişletmeye devam ediyor. Bu diziler, orijinal ve önceki üçlemeleri çevreleyen mitolojiyi genişleterek Boba Fett ve Obi-Wan Kenobi gibi hayranların en sevdiği karakterleri geri getirdi. Er ya da geç Disney, Stars filmlerinden daha fazla para kazanmak isteyecektir. O gün geldiğinde, belki Oscar Isaac'in dileği gerçek olur. O zamana kadar Disney+'taki Star Wars içeriklerini izlemeye hemen başlamak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top