Hesabım
    ‘Kung Fu Panda 4’ün Vizyon Tarihi Açıklandı

    Seri tüm hızıyla devam ediyor!

    Universal Pictures, cuma günü yaptığı açıklamada, “Kung Fu Panda” serisinin dördüncü filminin 2024'te vizyona gireceğini duyurdu. 8 Mart 2024'te vizyona girmesi planlanan film, DreamWorks Animation serisinin planlanan bir üçlemeyi tamamladığı 2016'dan bu yana “Kung Fu Panda” serisinin ilk filmi olacak. Filmler, antik Çin'in bir fantezi versiyonunda yaşayan heyecanlı bir panda olan Po'ya (Jack Black) odaklanıyor.

    Serinin 2008'de sinemalarda gösterime giren ilk filminde Po, kehanette bulunulan bir kung fu ustası tarafından "Dragon Warrior" olmak için seçilir. Film ve iki devam filmi boyunca Po, bilge Usta Shifu'nun (Dustin Hoffman) altında eğitim alır ve yetenekli bir kahraman olmak için şüphelerinin üstesinden gelir, birkaç tehlikeli düşmanı yener ve sonunda uzun zamandır kayıp olan doğum ebeveyni ile yeniden bir araya gelir.

    İlk “Kung Fu Panda” filmi, DreamWorks'ün en yüksek hasılat yapan orijinal animasyon filmi oldu ve küresel gişede 631 milyon dolar kazandı. Filmler toplamda 1.8 milyar dolar hasılat elde etti ve ilk sezonunun geçen ay Netflix'te yayınlayan “The Dragon Knight” da dahil olmak üzere birkaç animasyonlu TV spesiyalini ve üç diziyi içeren bir dünya yarattı. Mali başarılarının ötesinde, üç "Kung Fu Panda"da feleştirmenlerinden genel olarak olumlu eleştiriler aldı.

    Black dışında, orijinal üçlemenin diğer oyuncuları arasında Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Seth Rogen, Jackie Chan, Lucy LiuDavid Cross ve James Hong vardı. Orijinal üçlemedeki üç filmin de senaryolarını Jonathan Aibel ve Glenn Berger yazarken, Melissa Cobb baş yapımcı olarak görev yaptı. John Stevenson ve Mark Osborne ilk filmi yönetirken, Jennifer Yuh Nelson, Alessandro Carloni ile birlikte yönettiği iki devam filmini yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top