Hesabım
    Bu Kez Johnny Depp Yönetmen, Al Pacino Yapımcı!

    Johnny Depp, 25 yıl aradan sonra ikinci filmini yönetmeye hazırlanıyor.

    The Hollywood Reporter'ın duyurduğuna göre, Johnny Depp 25 yılın ardından yeniden yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. 

    Son dönemlerde, eski eşi Amber Heard ile olan mahkeme süreçleriyle gündemde olan ünlü oyuncu, ilk kez 1997 yılında "The Brave" adlı dram filmini yönetmek için kamera arkasına geçmiş ve filmin başrolünü Marlon Brando ile paylaşmıştı. Depp'in ikinci uzun metraj filmi ise biyografi türünde olacak ve İtalyan sanatçı Modigliani'nin hayatını anlatacak.

    Filmin yapımcılığını Al PacinoBarry Navidi ve Johnny Depp üstlenecek. 1997 tarihli Mike Newell filmi "Donnie Brasco"da birlikte rol alan Johnny Depp ve Al Pacino'nun arkadaşlıklarının devam ettiği biliniyor. Her fırsatta birbirlerine hayranlık duyduklarını dile getiren aktörler, yönetmen - yapımcı olarak ilk kez bir araya geliyorlar.

    Amedeo Clemente Modigliani, ağırlıklı olarak Fransa'da çalışan bir İtalyan ressam ve heykeltıraştı. Yaşamı boyunca pek iyi karşılanmayan, ancak daha sonra popülerleşen sanatçı en çok yüzlerin, boyunların ve figürlerin gerçeküstü uzamasıyla karakterize edilen modern tarzdaki portreler ve nü resimleriyle tanınıyor.

    Dennis McIntyre'ın oyununa dayanan ve Jerzy ile Mary Kromolowski tarafından beyaz perdeye uyarlanan film, uzun zamandır kendisini bir sanatsal ve ticari açıdan dipte gören Modigliani'nin, hayatında bir dönüm noktası olan ve ilerleyen yıllarda bir efsane olarak itibarını sağlamlaştırmasına yarayacak 48 saatini anlatacak. 

    THR'nin haberine göre çekimler 2023 ilkbaharında, Avrupa'da başlayacak. Filmin oyuncu kadrosunun da yakında duyurulması bekleniyor. 

    Yapım şirketi Infinitum Nihil'in Avrupa kolu IN.2'nin yapımcılığını yapan Depp, "Bay Modigliani'nin hayatının destanını ekrana getirmekten inanılmaz derecede onur duyduğum bir hikaye. Büyük zorluklarla dolu bir hayattı, ancak nihai bir zaferdi - tüm izleyicilerin özdeşleşebileceği evrensel olarak insani bir hikaye." ifadelerinde bulundu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top