Hesabım
    Viola Davis "The Ballad of Songbirds and Snakes"in Kadrosuna Katıldı

    Açlık Oyunları prequel filmin kadrosu genişlemeye devam ediyor...

    Lionsgate, Oscar ödüllü Viola Davis'in, Açlık Oyunları prequel filmi "Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes"in oyuncu kadrosuna katıldığını duyurdu. Davis filmde, Baş Oyun Kurucu ve bilgili siyasi operatör Dr. Volumnia Gaul karakterine hayat verecek.

    Suzanne Collins'in çok satan romanından uyarlanan "The Ballad of Songbirds and Snakes", Açlık Oyunları serisindeki Başkan Snow'un gençliğini anlatacak. 18 yaşındaki Coriolanus'a ve Snow ailesinin çöküşüne odaklanan filmde, genç Coriolanus, 10. Açlık Oyunları'nda mentor olarak görev almayı ummaktadır. Yoksul ve gelişmemiş 12. bölgeden Lucy Gray adındaki bir kıza akıl hocalığı yapacağını öğrenen Snow hareteke geçer. Kızın açılış seremonisindeki meydan okuyan şarkı söylemesiyle birlikte kazanmak için şansları olduğunu fark ettiğinde, bunun için elinden geleni ardına koymaz...

    Filme Coriolanus Snow'a  Son olarak "Billy the Kid" dizisinde başrolü üstlenen, "Benediction", "The Gilded Age" gibi yapımlarda rol alan Tom Blyth hayat verecek. Lucy Gray rolünde ise Steven Spielberg'in "West Side Story"si ile büyük çıkışını yapan Rachel Zegler'ı izleyeceğiz.

    Açlık Oyunları serisini yöneten Francis Lawrence'ın yöneteceği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Peter DinklageNick Benson, Lilly Cooper, Luna Steeples, Hiroki Berrecloth, Josh Andrés Rivera, Ashley LiaoMackenzie Lansing ve Laurel Marsden ve  Hunter Schafer var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top