Hesabım
    "Testere 10" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Testere serisinin 10. filmi için vizyon tarihi belirlendi.

    Lionsgate ve Twisted Pictures, 2004 yılında başlayan Testere serisinin 10. filminin 27 Ekim 2023 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu. 

    "Testere 10"un yönetmenliğini, "Testere 6" (2009) ve "Testere 3D" (2010) filmlerini de yöneten Kevin Greutert üstlenecek. Greutert, ayrıca 2017 tarihli "Testere: Jigsaw Efsanesi"nin genel yayın yönetmenliğini yapmış, 2021 tarihli "Spiral: Testere Devam Ediyor" filminin ise idari yapımcılığını üstlenmişti. 

    Testere hayranlarının favorisi olan Kevin Greutert'in seriye yönetmen olarak geri dönüşü şimdiden heyecan uyandırdı. Filmin konusu şimdilik gizli tutuluyor ancak yeni filmde de tamamen yeni çarpık tuzaklar ve çözülmesi gereken yeni bir gizem olacağı kesin. 

    İkonik korku serisinin yapımcıları Mark Burg ve Oren Koules, fLionsgate'in filmi duyurmasının ardından yaptıkları açıklamada şu ifadelerde bulundular: "Hayranların isteklerini dinledik ve hem Testere meraklılarının hem de korku hayranlarının seveceği bir film planlamak için çok çalışıyoruz. Bu çalışmanın bir kısmı da filmin dizginlerini, tüm seride hala hayranların favorilerinden biri olan 'Testere 6'nın yönetmeni Kevin Greutert'e vermekti. Film hakkında daha fazla detay yakında açıklanacak."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top