Hesabım
    Queen Latifah Başrollü Gerilim "End of the Road"dan Fragman

    "End of Road" 9 Eylül'de Netflix'te!

    Netflix, başrolde Queen Latifah'ın yer aldığı aile yolculuğu gerilim filmi "End of the Road"un ilk fragmanını yayınladı. Gerilim ve gizem filmi, yakın zamanda işini kaybettikten sonra, yeni ve daha iyi bir hayata başlamak için ailesini ülke çapında taşımaya karar veren bir dul olan Brenda'yı (Latifah) takip edecek.

    Fragmanda, Brenda'nın Ludacris tarafından oynanan kardeşi dahil, dört kişilik aileyi kilometrelerce çölle çevrili ıssız bir yolda seyahat ederken görüyoruz. Konuşmaları, yolculuğun üç buçuk saat sürdüğünü ve gidecekleri yerin, ailenin en küçüğünün hakkında çok az şey bildiği bir yer olan Houston olduğunu ortaya koyuyor.

    Yolculuk devam ederken, Brenda'nın erkek kardeşi yolculuğa çıkma kararlarıyla ilgili çekincelerini ifade eder ve ne yazık ki korkuları, yol kenarındaki bir motelde mola vererek bilinmeyen bir adamın cinayetine tanık olduklarını gördüğünde gerçek olur. Sadece doğru olanı yapmaya çalışan bir ailenin macerası olarak başlayan şey, Brenda'nın erkek kardeşinin azgın katile ait bir çuval parayı almasıyla çok daha karmaşık hale gelir. İçlerinden birinin suçluluğuna rağmen, birbirine sıkı sıkıya bağlı kalan aile, katile karşı birbirlerini savunmak için bir araya gelmek zorundadır.

    "End of the Road"un senaryosu, "The Intruder", "Obsessed" ve "Fatale" dahil olmak üzere etkileyici bir eser listesiyle gerilim türüne damgasını vuran David Loughery tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise "30 Rock", "Titans" gibi yapımlara imza atan Millicent Shelton oturuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top