Hesabım
    Johnny Depp, Fantastik Canavarlar'a Geri Dönebilir

    Johnny Depp'in yerine seriye dahil olan Mads Mikkelsen, Depp'in geri dönebileceğini söyledi.

    Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davasının ardından Mads Mikkelsen, Depp'in Fantastik Canavarlar serisine geri dönüp dönmeyeceği hakkındaki soruları yanıtladı.

    Johnny Depp, serinin ikinci filmi olan 2018 tarihli "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları"nda Karanlık Büyücü Grindelwald olarak rol aldı. Ancak 2020 yılının Kasım ayında, Amber Heard'ın istismar iddiaları hakkındaki bir davayı kaybettikten sonra seriden uzaklaştırıldı ve üçüncü film "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları"nda Grindelwald karakterini Mads Mikkelsen devraldı.

    Depp'in olası dönüşü hakkında Deadline'a konuşan Mikkelsen, Depp'in iftira davasını kaznamasınn ardından işlerin değiştiğini söyledi. Mikkelsen konuyla ilgili olarak "Açıkçası, şimdi rota değişti - davayı kazandı - bakalım geri dönecek mi... Dönebilir" derken, Depp'in çok büyük hayranı olduğunu belirtti: Johnny'nin büyük bir hayranıyım. Bence o harika bir aktör, bence harika bir iş çıkardı."

    Grindelwald karakterini Depp'ten devralmasının ne kadar korkutucu olduğu konusunda her zaman çok açık olan Mikkelsen, karakteri kopyalamanın yaratıcılık açısından bir intihar oalcağını, bu nedenle iki farklı Grindelwald temsili arasındabir köprü kurmaya çalıştıklarını anlattı: "onunla benim aramda bir köprü kurmamız gerekiyordu. Yani, evet, korkutucuydu. Hayranları çok ama çok tatlıydı ama aynı zamanda çok inatçıydılar. Onlarla çok fazla etkileşime girmedim ama kalplerinin neden kırıldığını anlayabiliyordum."

    Şu sıralarda "Jeanne du Barry" adlı film için Fransa'nın tartışmalı Kralı XV. Louis'yi canlandıran Depp, aynı zamanda 25 yılın ardından, İtalyan ressam Modigliani'nin hayatını anlatan biyografi filmi için yeniden yönetmenlik yapmaya hazırlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top