Hesabım
    Altın Koza'da "Orhan Kemal Emek Ödülleri" Açıklandı

    Adana Altın Koza Film Festivali’nin "Orhan Kemal Emek Ödülleri" Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve Zafer Ayden’e verilecek.

    Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın başkanlığında düzenlenen "Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali" için geri sayım başladı. 

    Bu yıl 29. kez düzenlenecek olan festivalin, Türk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından biri olan Orhan Kemal’in adını taşıyan "Orhan Kemal Emek Ödülleri" bu yıl Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve Zafer Ayden’e verilecek.

    Festivalin, sanat dünyamızın önemli oyuncularından Yetkin Dikinciler’in sunuculuğunda, 12 Eylül Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek açılış gecesinde "Orhan Kemal Emek Ödülleri" sahiplerini bulacak. Emek ödülleri, Türk Tiyatrosu ve Türk Sineması’na verdiği katkılardan dolayı Zihni Göktay’a; makyaj sanatçısı, oyuncu ve şarkıcı Suzan Kardeş’e; Sine-Sen (Sinema Emekçileri Sendikası) Eski Başkanı olan ve 40 yıldır Sine-Sen’in yönetim kurulunda yer alan Zafer Ayden’e takdim edilecek.

    29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde bu yıl filmler;  Ulusal Uzun Metraj, Belgesel, Uluslararası Kısa, Ulusal Öğrenci Kısa ve Adana Kısa Film bölümlerinde yarışacak. Dünya sinemasından seçkiler, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema sempozyumu, çocuklarla sinema bölümü ve sergiler de festival kapsamında sanatseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top