Hesabım
    "The Gray Man" Netflix'te Yükselmeye Devam Ediyor

    Film, Netflix'in tüm zamanların en çok izlenen filmleri listesinde 4. sıraya yükseldi.

    Yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo'nun, başrollerini ise Chris Evans ve Ryan Gosling'in üstlendiği aksiyon filmi "The Gray Man" Netflix'te Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmleri listesinde 4. sıraya yükseldi. 

    Netflix, Kasım ayından bu yana, platformun en çok izlenen içeriklerine ait ayrıntılı verileri paylaşıyor ve hem ülke bazında hem de küresel olarak en çok izlenen içerikleri kullanıcılara sunuyor. Haftalık olarak paylaşılan listelerin yanı sıra, filmler ve dizilerin toplam izlenme saatlerine dayanan listeler de hazırlanıyor. 

    Netflix'in, bir filmin yayına girdikten sonraki ilk 28 gününde toplam kaç saat izlendiğine dayanarak hazırladığı Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmleri listesinin yeni üyesi "The Gray Man" oldu. Film, Ryan Gosling başrollü "The Adam Project"in 233 milyon 160 bin saatlik izlenme oranını geçerek 4. sıraya yükseldi. "The Gray Man" platformdaki 28 gününde toplam 245 milyon 90 bin saat izlendi. 

    Bu listenin ilk sırasında, 364 milyon saatlik izlenme oranıyla "Red Notice" yer alıyor. Onu 359 milyon saati aşan izlenme oranına ulaşan "Don't Look Up" izliyor. Üçüncü sırada ise 282 milyon saat ile Sandra Bullock'un başrolde oynadığı "Bird Box" filmi bulunuyor. 

    Netflix'in faaliyet gösterdiği ülkelerden 90'ında haftanın en çok izlenen ilk 10 filminden biri olan "The Gray Man"in hikayesi hem yine Russo kardeşlerin yöneteceği devam filmiyle hem de bir spin-off filmiyle devam edecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top