Hesabım
    "Alem-i Cin 3: Salgın"dan Fragman!

    "Alem-i Cin 3: Salgın" 26 Ağustos'ta sinemalarda

    Seyircilerle buluşmak için gün sayan korku filmi "Alem-i Cin 3: Salgın"ın fragmanı yayınlandı. Film, cin salgınını durdurmaya çalışan bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. 

    Senaryosu Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar tarafından kaleme alınan filmin yönetmenliğini Gökhan Arı üstleniyor. Senaryoda imzası bulunan Özgür Bakar, 2018 tarihli "Alem-i Cin"in ve bir yıl sonra gelen devam halkası "Alem-i Cin 2" filminin yönetmenliğini yapmıştı. 

    "Alem-i Cin 3: Salgın"ın konusu kısaca şöyle: 1960'lı yıllarda, bir intikam uğruna Alem-i Cin'in kapıları açılır ve bu durum bir cin salgınının başlamasına neden olur. Salgını önlemeye çalışan dönemin sır sahibi Selim hoca, yaptığı kilit taşı ile salgını durdurmayı başarır. Ancak aradan geçen yılların ardından kilit taşının kırılması salgının yeniden başlamasına neden olur. Alem-i Cin'in kapısının yeniden açılmasıyla cin salgını eskisinden de etkili bir şekilde yayılmaya başlar. Sefa hoca yeniden Alem-i Cin'in kapısını kapamak için zorlu bir mücadeleye girişir.

    Oyuncu kadrosunda Ulukan Ağdaş, Dilara Ilgaz, Bulut Genç, Naz Gedi, Yaren OktayNilay Koçak ve Nilay Koç gibi isimlerin yer aldığı "Alem-i Cin 3: Salgın" 26 Ağustos'ta sinema salonlarındaki yerini alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top