Hesabım
    "The Bikeriders"ın Kadrosu Genişliyor

    Başrollerini Tom Hardy, Jodie Comer ve Ausitn Butler'ın üstlendiği Jeff Nichols filmine yeni isimler katıldı.

    "Loving", "Mud", "Take Shelter" gibi filmlerle tanınan Jeff Nichols'ın 6 yıl sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı "The Bikeriders"ın kadrosuna; Netflix'in hit dizisi "The Sandman"in yıldızı Boyd Holbrook, "99 Homes", "The Shape of Water" gibi filmlerde rol alan Michael Shannon ve "Justified", "The Little Death" gibi yapımlarda izlediğimiz Damon Herriman katıldı.

    Michael Shannon ve Jeff Nichols, 2011 tarihli "Take Shelter" (Sığınak) filminde de birlikte çalışmıştı. Shannon Cannes Film Festivali'nde FIPRESCI ödülü alan filmin başrolü Jessica Chastain ile paylaşmıştı. 

    "The Bikeriders"ın başrollerinde Tom Hardy'nin yanı sıra "Elvis" filmiyle yıldızı parlayan Austin Butler ve "Killing Eve", "The Last Duel" ve "Free Guy" gibi yapımlarda rol alan Jodie Comer yer alıyor. 

    Film, 1960'larda kurgusal bir Ortabatı motosiklet kulübünün yükselişini ve başlangıçta yabancılar için bir toplanma yeri olan kulübün on yıllık bir süre zarfında değişerek kötü niyetli, uğursuz bir çeteye dönüşüp orijinal grubun benzersiz yaşam tarzını tehdit etmeye başlamasını anlatacak.

    1967 tarihli Danny Lyon imzalı fotoğraf kitabından esinlenen "The Bikeriders"ın senaryosunu da Jeff Nichols kaleme aldı. Çekimler önümüzdeki Ekim ayında Cincinnati, Ohio'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top