Hesabım
    Zac Efron ve Russell Crowe'lu "The Greatest Beer Run Ever"dan İlk Fragman!

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan Vietnam savaşı filminin yönetmen koltuğunda Peter Farrelly var.

    Apple ve Skydance, gerçek bir hikayeye dayanan "The Greatest Beer Run Ever" filminden ilk fragmanı yayınladı. Başrollerini Zac EfronRussell Crowe ve Bill Murray'in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Oscar ödüllü "Green Book" filminin yönetmeni Peter Farrelly oturuyor. 

    1967 yılında geçen filmde Zac Efron, Vietnam'da savaşan arkadaşlarına desteğini göstermek için  beklenmedik ve çılgın bir şey yapmaya karar veren Chickie Donohue karakterine hayat veriyor. Chickie, savaştaki arkadaşlarına destek olmak için onlara Amerikan birası götürmeye karar verir ve cepheye tek başına seyahat eder.

    Ancak iyi niyetle çıkılan bu yolculuk, Chickie'nin bu tartışmalı savaşın gerçekliğiyle yüzleşmesi ve çocukluk arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmesiyle, onu yetişkin hayatının karmaşıklıklarına ve sorumluluklarına sürükler.

    "The Greatest Beer Run Ever" John ‘Chickie’ Donohue ve Joanna Molloy tarafından yazılan kitaptan uyarlandı. Uyarlama senaryoyu Peter Farrelly, Brian Currie ve Pete Jones kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kyle Allen, Jake Picking, Will RoppArchie Renaux, Christopher Reed Brown gibi genç oyuncular yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top