Hesabım
    Biran Damla Yılmaz’dan "Prestij Meselesi" Sürprizi!

    Yasak Elma'nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filminin başrol oyuncularından biri olacak.

    Yıllar sonra sahnelere geri dönen Mahsun Kırmızıgül, şimdilerde sinema tutkusunu ve müziği birleştirmeye hazırlanıyor. Kırmızıgül’ün aylardır üzerinde çalıştığı "Prestij Meselesi" filmi, ilgi çeken hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da ses getirecek. 

    Fenomen dizi "Yasak Elma"nın Kumru'su, sevilen oyuncu Biran Damla Yılmaz, başrollerden birini üstlenmek üzere filmin kadrosuna katıldı. 1992 - 1993 yıllarında geçecek olan "Prestij Meselesi" filminde, efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun "Prestij Müzik" şirketini kurduğu dönem anlatılacak.

    Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in bir araya geldiği filmde, Mahsun Kırmızıgül’ü 29 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Özcan Deniz ve Haluk Levent'in gençliklerine kimin hayat vereceği ise şimdilik belli değil ve büyük bir merak konusu olmayı sürdürüyor. Biran Damla Yılmaz'ın filmde kimi canlandıracağı da henüz açıklanmadı.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Erkan Petekkaya ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı "Prestij Meselesi"nin çekimlerinin sonbahar döneminde başlaması bekleniyor. 2023 yılında vizyona girmesi planlanan "Prestij Meselesi" şimdiden gelecek yılın en iddialı filmi olmaya aday!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top