Hesabım
    Chad Stahelski'den Yeni Aksiyon Filmi Geliyor

    "John Wick" yönetmeni Stahelski, suikastçı gerilimi "Shibumi"nin yönetmenliğini üstlenecek.

    John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski'nin şu anda üstünde çalıştığı birçok proje var, ancak yönetmen bunların arasında bir yenisini daha eklemekten çekinmiyor. Stahelski, Warner Bros'un yeni aksiyon filmi "Shibumi"nin de yönetmenliğini üstlenecek. 

    Filmin, Rodney William Whitaker (Trevanian) tarafından yazılan 1979 tarihli kitaptan uyarlanan senaryosunu "Operation Finale" senaryosuna imza atan Matthew Orton kaleme alacak. Kitap, Batı dünyasının çoğunu gizlice kontrol eden enerji şirketlerinin bir komplosu olan "Ana Şirket" ile Nicholaï Hel adında çok yetenekli bir suikastçı arasındaki mücadeleyi anlatıyor.

    Hikaye; casusluk, intikam planları, küresel siyaset'in yanı sıra Japonya'da büyüyen ve sıradan eşyaları silah olarak kullanmayı öğreten bir dövüş disiplini olan 'Çıplak/Öldür' sanatında uzmanlaşan Hel için sayısız kişisel sancıyı içeriyor. Filmin başrolünde hangi ismin yer alacağı henüz belli değil.

    Kaynak romanın, Stahelski'nin çoçukken en sevdiği kitaplardan biri olduğu biliniyor. Yönetmen ilk olarak projeye yalnızca yapımcı göreviyle dahil olmuştu ancak stüdyo kendisine yönetmenlik teklifiyle geldiğinde sevdiği eseri beyaz perdeye aktarma görevini de kabul etti.

    Chad Stahelski, şu sıralarda "John Wick: Chapter 4"un post prodüksiyon sürecini tamamlıyor ve Sony için PlayStation oyunu "Ghost of Tsushima"nın film uyarlamasını yönetiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top