Hesabım
    Ryan Gosling, Margot Robbie'li Yeni "Ocean's" Filminde!

    Margot Robbie'nin başrolünü üstleneceği "Ocean's 11" prequel filmine Ryan Gosling de katıldı.

    Greta Gerwig'in şu anda çekimleri devam eden ve merakla beklenen "Barbie" filminin Barbie'si ve Ken'i bir film için daha bir araya gelecek. Puck News tarafından duyurulan bir habere göre Ryan Gosling, Margot Robbie'nin başrolü üstleneceği yeni Ocean's Eleven filminin oyuncu kadrosuna katıldı. 

    Mayıs ayında duyurulan Margot Robbie'li Ocean's filminin, orijinal serideki olayların öncesini anlatacak bir prequel filmi olacağı biliniyor. Yönetmenliğini Jay Roach'ın üstlendiği film, bu kez serinin diğer filmlerinden farklı olarak Las Vegas'ta değil, Avrupa'da ve 1960'lı yıllarda geçecek. Henüz resmi adı belli olmayan filmin senaryosunu Carrie Solomon kaleme alıyor. 

    Habere göre yeni Ocean's filmi, Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav altında uygulanan yeni film stratejisine uygun olarak, Warner Bros. için sinematik anlamda öne çıkan bir film olacak. Film, serinin önceki filmlerinden daha büyük bir bütçeye sahip olacak, ancak Ryan Gosling'in de rol aldığı Netflix yapımı "The Gray Man" kadar pahalı olması beklenmiyor.

    Her şey amaçlandığı gibi giderse bu film, 2001 yılında Steven Soderbergh tarafından yeniden başlatılan Ocean's serisinin beşinci filmi olacak. George Clooney, Matt Damon, Brad Pitt gibi yıldız isimlerin rol aldığı orijinal üçlemenin ardından, 2018'de spin-off filmi "Ocean's 8" seyirciyle buluştu. Tamamen kadınlardan oluşan bir hırsızlar takımına odaklanan filmde Sandra Bullock, Cate BlanchettAnne Hathaway gibi yıldız isimler rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top