Hesabım
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali 16 Eylül'de Başlıyor!

    Sinemaseverleri bir araya getiren Ayvalık Uluslararası Film Festivali'nin tarihleri belli oldu.

    Ayvalık Uluslararası Film Festivali16-21 Eylül 2022 tarihleri arasında yılın merakla beklenen, dünya festivallerinde adını duyuran yerli ve yabancı yapımları siz değerli sinemaseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor!

    Direktörlüğünü Azize Tan’ın, program danışmanlığını Fatih Özgüven’in üstlendiği festival, film gösterimlerinin yanı sıra filmlerle ilişkili söyleşilere, güncel meselelere dair panellere, “Genç Sinema” programına ve çocuklara yönelik atölyelere de ev sahipliği yapacak.

    Seyir Derneği tarafından düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali, geleceğin sinemacılarına bu yıl ilk kez “Yeni Bir …” başlığıyla verilecek ödülün de heyecanı yaşıyor. Kültür ve sanatın hayatımızdaki önemine inanan Mey|Diageo’nun desteğiyle verilen ödül, festival kapsamında bir yarışma yapılmamasına rağmen, o yıl içinde kamera önünde ya da arkasında, sinemanın herhangi bir alanında gösterdiği başarıyla dikkatleri çeken, kariyerinin başındaki bir isme verilecek. 

    Festivalin, Ayvalıklı sanatçı Elvan Alpay’ın resimlerinden ilhamla ortaya çıkan ve görsel tasarımı Emel Işıtan imzası taşıyan afişi de sinemaseverlerle paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top