Hesabım
    Usta Oyuncu Civan Canova Hayatını Kaybetti

    Tiyatro ve sinema dünyası yasta...

    En son Üç Kuruş dizisinde izleyici karşısına çıkan, tiyatro ve sinema oyuncusu Civan Canova hayatını kaybetti. Usta oyuncu, yakın zamanda sosyal medyadan bir video yayınlamış ve akciğerinde bir kitle olduğunu söylemişti. Yakın zamanda taburcu olacağını da belirten oyuncunun durumu maalesef ağırlaştı ve kötü haber geldi. 

    Oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesaplarında paylaştığı mesajla usta Canova'nın vefatını ilk duyurun isimlerden biri oldu. Dermancıoğlu yayınladığı mesajda; "Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık civanımı kaybettik. Civan huzur içinde dolaş bebeğim belki yine bi yerde, bi zaman karşı karşıya geliriz. Çok yeni bi haber, sevdiklerine, sevenlerine burdan duyurmak istedim." dedi.

    Eve Dönüş, Sokağa Çıkma Yasağı, Kıyamet Sularında gibi oyunlarla en prestijli ödüllerin sahibi olan Canova, sinemada ise Arkadaş, Acı Lokma, Sır ve 72. Koğuş gibi filmlerde rol aldı ve başarılı performanslar sergiledi. Son yıllarda TV projelerine de ağırlık veren oyuncu, Üç Kuruş, Atiye ve Paramparça dizileriyle karşımıza çıktı. Usta oyuncu, 67 yaşında aramızdan ayrıldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top