Hesabım
    "Ferris Bueller’le Bir Gün"e Devam Filmi Geliyor

    Filmin yapımcılığını "Cobra Kai" dizisinin yaratıcı ekibi üstleniyor.

    Paramount Pictures, 1986 tarihli klasik komedi filmi "Ferris Bueller'le Bir Gün"ün (Ferris Bueller's Day Off) devam filmi için hazırlıklara başladı. Filmin yapımcılığını, 1980'lerin diğer bir ikonik gençlik filmi olan "Karate Kid"in uzantısı "Cobra Kai" dizisinin yaratıcıları Jon HurwitzHayden Schlossberg ve Josh Heald üstlenecek. 

    John Hughes imzalı "Ferris Bueller'le Bir Gün" filmi, lise öğrencisi Ferris Bueller'in (Matthew Broderick) arkadaşı Cameron (Alan Ruck) ile birlikte bir günlüğüne okuldan kaçma macerasını anlatıyordu. Biraz eğlence için okulu eken ikili, Cameron’ın babasının ödüllü Ferrari'sini ve Ferris’in kız arkadaşı Sloane’ı (Mia Sara) da yanlarına alarak Şikago’ya doğru yola koyulur. 17 yaşında, kaçırdıkları kırmızı Ferrari ile şehri turlayan ekip, kendilerini beklenmedik durumlar içerisinde bulur...

    "Sam and Victor's Day Off" adında olacak devam filmi, orijinal filmle aynı günde geçecek ve kırmızı Ferrari'yle keyifli zaman geçeren valeler Sam ve Victor'a odaklanan bir yan hikaye olacak. Orijinal filmde isimleri belirtilmeyen bu karakterler Richard Edson ve Larry ‘Flash’ Jenkins tarafından canlandırılmışlardı. 

    Devam filminin senaryosunu "Cobra Kai"nin senaristlerinden Bill Posley kaleme alacak. Yönetmen ve oyuncu kadrosu ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top