Hesabım
    Netflix "Knives Out 2" İçin Tarih Verdi!

    Netflix "Glass Onion: A Knives Out Mystery"nin yayın tarihini duyurdu ve filmin özetini paylaştı.

    Son yılların en çok dikkat çeken polisiye filmi "Knives Out"un (Bıçaklar Çekildi) devam filmi olan "Glass Onion: A Knives Out Mystery" 23 Aralık'ta Netflix'te seyirciyle buluşacak. Filmin Türkçe adının "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven" olacağı da Netflix Türkiye tarafından duyuruldu.

    Rian Johnson'a En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adaylığı getiren 2019 tarihli ilk film, yaklaşık 40 milyon dolarlık maliyetle çekilmiş ve gişede 331 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bu başarının ardından devam filmlerinin gelmesi kaçınılmazdı ve Netflix, rekor bir ücretle iki devam filminin haklarını satın aldı. Platformun 450 milyon dolara satın aldığı filmlerden ilki "Glass Onion: A Knives Out Mystery" yine yıldızlarla dolu bir kadroya sahip.

    Daniel Craig'in dedektif Benoit Blanc olarak yepyeni bir gizemle karşı karşıya kalacağı Knives Out 2'de Ethan HawkeEdward NortonKathryn HahnJessica HenwickDave BautistaKate Hudson, Janelle MonáeLeslie Odom Jr ve Madelyn Cline gibi isimler rol alıyor. Filmden yayınlanan ilk fotoğrafta Benoit Blanc, gösterişli bir akşam yemeğinde filmin diğer yıldızlarıyla beraber görünüyor. 

    İnsanın en yakın arkadaşlarına karşı bile temkinli olması gerektiğinin vurgulandığı devam filminde, teknoloji milyarderi Miles Bron (Edward Norton), sevdiği arkadaşlarından bazılarını kendi mülkü olan bir Yunan adasında kaçamağa davet eder. Ancak çok geçmeden cennette her şeyin mükemmel olmadığı ortaya çıkar. Aralarından biri ölü bulununca, entrikayı adım adım aydınlığa kavuşturmak elbette Blanc'e düşer. 

    Rian Johnson, oyuncu seçimi yaklaşımını "bir akşam yemeği daveti vermek" olarak tarif ediyor. "Yemeğe sevdiğiniz insanları davet edersiniz." diyen Johnson, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Ama gerçekte ortaya çıkacak olanı asla bilemezsiniz. Nihayetinde yapmaya çalıştığımız şey, her rol için en iyi oyuncuları, o role en uygun olan isimleri bulmak. Yaptığımız bir bakıma zarları atıp nefesimizi tutmak. Neyse ki birbirleriyle gerçekten uyum sağlayan bir ekip kurabildik.”

    "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven" 23 Aralık'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top