Hesabım
    "Prestij Meselesi"nde Hilmi Topaloğlu'nu Engin Hepileri Canlandıracak

    Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filminin kadrosu şekilleniyor.

    Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filmi "Prestij Meselesi"nin başrol oyuncularından biri başarılı oyuncu Engin Hepileri oldu. Hepileri, filmde efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nu canlandıracak. Rolü için hummalı bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenilen Engin Hepileri, bu süreçte Mahsun Kırmızıgül’le de sık sık bir araya geliyor. 

    Kırmızıgül’ün uzun zamandır hazırlığını yaptığı "Prestij Meselesi" filmi, 1992 - 1993 yıllarında geçecek ve efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak. Film, ilgi çeken hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da ses getirmeye hazırlanıyor. 

    Engin Hepileri'nin yanı sıra Erkan PetekkayaErdal Özyağcılar ve "Yasak Elma" dizisinin Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın rol aldığı "Prestij Meselesi"nde Mahsun Kırmızıgül'ün gençliğini 29 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Prestij Müzik'in ilk yıllarındaki önemli isimler olan Özcan Deniz ve Haluk Levent'in gençliklerini canlandıracak oyuncular ise henüz belli değil. 

    2023 yılında seyirciyle buluşması planlanan filmin çekimlerinin önümüzdeki sonbahara döneminde başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top