Hesabım
    Allison Janney'li Aksiyon - Gerilim Filmi "Lou"dan İlk Fragman

    Allison Janney ve Jurnee Smollett'in başrollerinde olduğu "Lou" 23 Eylül'de Netflix'te

    Netflix, başrollerini Oscar ödüllü Allison Janney ve Emmy Ödüllü Jurnee Smollet'in üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi "Lou"nun ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmen koltuğunda 2016 yapımı "Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları"na imza atan ve "Criminal Minds", "Outlander", "Jessica Jones" gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapmış olan Anna Foerster oturuyor.

    Allison Janney "Lou"da, onu daha önce gördüğümüz hiçbir role benzemeyen bir role bürünerek, karanlık ve tehlikeli hayatını geçmişte bırakmaya çalışan bir kadın olan Lou'yu canlandırıyor. Lou, Smollett'in canlandırdığı çaresiz bir annenin yanına gelip, kaçırılan kızını kurtarması için ona yalvarmasıyla normal hayatından kopar. İkili, her ikisini de kırılma noktasına iten bir ölüm kalım savaşına dönüşen kurtarma görevine başlar ve yol boyunca birbirlerinin şok edici sırlarını açığa çıkarırlar. 

    Filmde aksiyon sahnlerinin çoğunda dublör kullanmayan Janney, fiziksel olarak zorlu rolüne hazırlanırken, Charlize Theron'un "Atomic Blonde" ve Halle Berry'nin "John Wick 3: Parabellum" için eğitim aldığı dövüş koreografı Daniel Bernhardt ile kapsamlı bir eğitimden geçti. Kadın ağırlıklı ekibi ve ödüllü oyuncu kadrosuyla alışılmış aksiyon filmlerinden ayrılan "Lou"da ayrıca Logan Marshall-GreenRidley Asha Bateman ve Matt Craven yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top