Hesabım
    Aubrey Plaza, Coppola'nın "Megalopolis"inde!

    Francis Ford Coppola'nın yüksek bütçeli "Megalopolis" filmine katılan son isim Aubrey Plaza oldu.

    "Parks and Recreation", "Safety Not Guaranteed" gibi yapımlarla tanınan ve Sundance Film Festivali'nde gösterilen "Emily the Criminal" filmindeki perofromansıyla kariyerinin en iyi eleştirilerini alan Aubrey Plaza, sıradaki büyük film projesini buldu. Deadline'da yer alan habere göre yıldız, Francis Ford Coppola'nın 120 milyon dolar bütçeli "Megalopolis" filminin oyuncu kadrosuna katıldı. 

    Usta yönetmen Coppola'nın uzun yıllardır hayata geçirmeye çalıştığı tutku projesi "Megalopolis"te Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie EmmanuelJon Voight ve Laurence Fishburne rol alıyor. Film, yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini konu ediyor. Ancak mimarın isteklerini gerçekleştirmesi, belediye başkanının planlarıyla çeliştiği için pek de kolay olmayacaktır.

    Coppola daha önce verdiği röportajlarda, filmin senaryosunu yazmayı 1980'li yıllarda tamamladığını ancak büyük bütçeli bir film olması sebebiyle hiçbir stüdyonun filmi yapmaya yanaşmadığını anlatmıştı. Yıllar sonra 2001'de film üzerinde çalışmaya başladığındaysa 11 Eylül saldırısı yaşandı ve yapım süreci durmak zorunda kaldı. Kendisi için çok önemli olduğunu belirttiği projeye geri dönen Coppola, "Magalopolis"i kendisi finanse ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top