Hesabım
    Emekli Süper Kahraman Stallone, Yeni "Samaritan" Klibinde İş Başında!

    Sylvester Stallone'un emekli bir süper kahramanı canlandırdığı filmden yeni bir klip yayınlandı.

    Prime Video, Sylvester Stallone'un adalet dağıtan eski bir süper kahramanı canlandırdığı "Samaritan" filminin yaklaşan prömiyeri öncesinde bir klip yayınladı. "Overlord Operasyonu", "Kan Kardeş" gibi filmlerle tanıdığımız Julius Avery'nin yönettiği "Samaritan"da Stallone'a "Euphoria" oyuncularından Javon “Wanna” Walton eşlik ediyor.

    Film, yirmi yıl önce yapılan bir savaşın ardından yok olduğu düşünülen bir süper kahramanın aslında var olduğunu öğrenen bir gencin hikayesini konu ediyor. On üç yaşındaki Sam Cleary (Walton), münzevi komşusu Bay Smith'in (Stalone) aslında 20 yıl önce öldüğü söylenen efsanevi kanunsuz Samaritan olduğundan şüphelenir. Suçun artması ve şehrin kaosun eşiğine gelmesiyle Sam, şehri yıkımdan kurtarmak için komşusunu saklandığı yerden çıkarmaya ikna etmeyi kendine görev edinir.

    Senaryosu Bragi F. Schut tarafından kaleme alınan "Samaritan"da ayrıca, Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Pilou Asbæk ve Dascha PolancoMoises Arias gibi isimler rol alıyor. Stallone filmin yapımcılığını da üstleniyor. 

    Yeni yayınlanan klipte, Samaritan'ı bir saldırganın bıçak darbesinden kolayca kurtulurken ve onu park etmiş bir arabaya fırlatırken görüyoruz. Olaya tanık olan küçük bir kız, şaşkınlık içinde ondan insanüstü yeteneklerini açıklamasını istediğinde, Samaritan olanları önemsiz gibi göstermeye çalışır. Fakat başka bir suçlu belirip üstlerine el bombası fırlatınca, kendilerini kaydeden insanlar olmasına rağmen, küçük kızı kapmak ve park halindeki arabayı tek eliyle devirerek kalkan olarak kullanmak zorunda kalır...

    "Samaritan" 26 Ağustos'ta Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top