Hesabım
    Yeni "Planet of the Apes" Filmi Başrolünü Buldu

    Filmi, Maze Runner serisiyle tanınan Wes Ball yönetecek.

    20th Century'nin yeni "Planet of the Apes" filminin başrolünde yer alacak isim bulundu. "It" ve "Blodline" gibi yapımlardan tanınan Owen Teague, Disney'in yeni üçlemesinin baş karakteri oldu.

    Deadline'ın duyurduğu habere göre, Disney'in birincil öncelik haline getirdiği yeni serinin ilk filminin çekimlerine yıl sonuna kadar başlanması planlanıyor. Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Wes Ball, 2019 yılından beri proje üzerinde çalışıyor ve tamamladığı senaryoyu bu yazın ilk haftalarında stüdyoya teslim etti. 

    Senaryonun onaylanmasıyla birlikte nihayet ciddi adımların atılmaya başlandığı film için oyuncu seçmeleri Haziran ayının başından beri sürdürülüyor. Owen Teague'in ilk ekran testinden itibaren hem yönetmeni hem de yapımcıları etkilediği bildiriliyor.

    Yeni üçleme hakkındaki detaylar henüz açıklanmadı ancak bu yeni serinin, 2011 yılında "Rise of the Planet of the Apes" ile başlayan üçlemeyi yeniden başlatma amacı taşımadığı, önceki üçlemeyele bağlantılı yeni bir hikaye evreni oluşturacağı duyurulmuştu.

    2011'de başlayan Maymunlar Cehennemi üçlemesi, 2014'te "Dawn of the Planet of the Apes" ile devam etmiş ve 2017'de "War For The Planet Of The Apes" ile son bulmuştu. Yeni filmin resmi adı henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top