Hesabım
    "The Batman 2" İçin Senaryo Hazırlıkları Başladı

    Senaryoyu Matt Reeves ve Mattson Tomlin kaleme alıyor.

    "The Batman" devam filmi için henüz Warner Bros'tan resmi onay gelmemiş olsa da senaryo üzerindeki çalışmalar başladı.

    Robert Pattinson'ı Batman olarak tanıtan filmin yönetmeni Matt Reeves ve Reeves'in 6th & Idaho yapım şirketi, Warner Bros. ile bir anlaşma imzaladı. Buna göre stüdyo, geliştirme döneminde bir projeye mali destek vererek ileride projeyi yapım ve dağıtım için ilk elden değerlendirme hakkı elde ediyor. 

    Reeves yakın zamanda, ilk filmde de senaryoya katıkısı olan Mattson Tomlin ile birlikte "The Batman 2"nin senaryosunu kaleme almaya başlayacak. Bu durumda Warner Bros'un seriyi devam ettirip ettirmeme konusundaki en kesin kararı, senaryo şekillenmeye başladıktan sonra alınacak. 

    Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav tarafından, film departmanını yönlendirmek üzere atanan yeni yöneticiler Michael De Luca ve Pamela Abdy'nin işe başlamasından sonra böyle bir anlaşma imzalanan ilk yönetmen/yapımcı Matt Reeves oldu.

    Reeves'in yapım şirketinin Netflix'le de böyle bir anlaşması var ancak şu sıralarda Batman üzerindeçok fazla mesai harcayan yönetmenin yönünü Warner Bros'a dönmesi kaçınılmaz. De Luca ve Abdy, Reeves'in stüdyo için Todd Philips  ve Clint Eastwood gibi bir mihenk taşı haline geldiğini görmeyi umuyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top