Hesabım
    Naomi Watts Başrollü Korku Filmi "Goodnight Mommy"den İlk Fragman!

    Prime Video, yeni korku filmi "Goodnight Mommy"nin ilk fragmanını yayınladı.

    Prime Video'nun yeni korku filmi "Goodnight Mommy"den ilk fragman yayınlandı. 2014 tarihli Avusturya yapımı "Ölümcül Oyun" filminin yeniden çevrimi olan "Goodnight Mommy"de başrolü Naomi Watts üstleniyor. 

    Film, izole edilmiş kır evlerinde, geçirdiği operasyon sonrasında hastaneden dönen anneleriyle yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşayan ikiz kardeşler Elias ve Lukas'a odaklanıyor. Ancak ikizler kısa süre içinde, yüzü bandajlarla kaplı ve davranışları bildiklerinden farklı olan annelerinin söylediği kişi olmadığından şüphelenmeye başlıyor...

    Severin Fiala ve Veronika Franz tarafından yazılıp yönetilen orijinal film, rahatsız edici atmosferi ve dolambaçlı merkezi gizemi nedeniyle eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük ölçüde olumlu eleştiriler almıştı. Filmin İngilizce yeniden çevrimi üzerindeki çalışmalar ise 2018'de başladı. 

    "Goodnight Mommy"nin yönetmen koltuğunda Matt Sobel oturuyor. 2015'te "Take Me to the River" filmini yöneten Sobel, Netflix'in "Brand New Cherry Flavor" adlı korku ve gizem dizisinin de yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. "Goodnight Mommy" Sobel'in ikinci uzun metraj filmi olacak. 

    Filmde Naomi Watts'ın ikizlerini "The Boys" dizisinden tanıdığımız Cameron Crovetti ile kardeşi Nicholas Crovetti canlandırırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Peter HermannJeremy Bobb ve Crystal Lucas-Perry yer alıyor. 

    "Goodnight Mommy" 16 Eylül'de Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top