Hesabım
    "Shazam! Tanrıların Öfkesi" ve "Aquaman 2" Ertelendi

    Warner Bros. merakla beklenen DC filmlerinin vizyon tarihlerini ertelerken diğer bazı filmlerin tarihlerinde de değiştirdi.

    Son günlerde DC filmleriyle ilgili aldığı kararlar ve yaptığı değişiklikler ile sıkça gündeme gelen Warner Bros, merakla beklenen iki önemli filmin vizyon tarihini erteleme kararı aldı.  

    17 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanan "Aquaman ve Kayıp Krallık"ın vizyon tarihi 25 Aralık 2023'e alındı. Geçtiğimiz haftalarda, Jason Momoa'nın başrolde olduğu devam filminde Ben Affleck'in Batman'inin de geri döneceği ortaya çıkmıştı. Bu yılın sonunda, 23 Aralık 2022'de vizyona girecek olan "Shazam! Tanrıların Öfkesi" ise, Aquaman 2'den boşalan 17 Mart 2023 tarihine ertelendi. 

    Warner Bros, diğer bazı filmlerinde de birtakım değişikliklere gitti. Normalde bu yıl içinde doğrudan HBO Max'te yayınlanması planlanan "Evil Dead Rise" filminin 21 Nisan 2023'te vizyona girmesi kararı alındı. Sam Raimi'nin yapımcılığını üstlendiği, Lee Cronin tarafından yazılıp yönetilen filmin test gösterimlerinde çok olumlu tepkiler aldığı ve Warner Bros'un projeye olan güveninin arttığı bildiriliyor. Aynı şekilde, yeni "House Party" filmi de HBO Max yerine bu yıl 9 Aralık'ta vizyona girecek.

    The Hollywood Reporter'dan Borys Kit'i belirttiğine göre, vizyon takviminde yaşanan bu değişiklikler Warner Bros. Discovery'nin ne kadar finansal bir karmaşa olduğunun altını çiziyor, çünkü stüdyonun bu yılın sonuna kadar yalnızca iki büyük filmi piyasaya sürmeye yetecek kadar parası var: Black Adam ve Don't Worry Darling.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top