Hesabım
    "Yanlış Anlama 2"den İlk Teaser!

    "Yanlış Anlama 2" 30 Eylül'de sinemalarda!

    Azerbaycan Türkçesi ile Türkçe arasında yaşanan yanlış anlaşılmaları konu alan eğleneceli film "Yanlış Anlama"nın devam halkası "Yanlış Anlama 2"den ilk teaser fragman yayınlandı.

    Yönetmenliğini Aykut Taşkın'ın üstlendiği filmde başrolleri Cemal Hünal ve Gülşen Hüseynli paylaşıyor. Filmde ayrıca usta oyuncu Yılmaz Gruda, M. Fatih Özkan ve Azerbaycan’nın en ünlü isimleri İslam Mehreliyev ile Ercan Resulov rol alıyorlar.

    "Yanlış Anlama 2"nin konusu kısaca şöyle: Ününe fazlasıyla düşkün Şef Ceyhun, onu çocuk yaşta yanına alıp bildiklerini öğreten Ahmet Usta ve onların yanından hiç ayrılmayan Fazıl, her şeye yeniden başlamak için Bakü’ye giderler. Azerbaycan’ın en eski restoranında annesinin mirasını devam ettiren Aydan Şef, Ahmet Usta’nın yardımıyla annesinin tarifini bulmaya çalışırken; Ceyhun Şef, Azerbaycan’ın geleneksel lezzetlerini keşfederek yepyeni bir aşçılık yolculuğuna çıkar. İstanbul’un en çok like alan restoranından, Bakü’nün ara sokaklarındaki eski bir restorana uzanan bu hikayede, izleyicileri bol bol kahkaha ve aşk bekliyor.

    2017 tarihli "Yanlış Anlama" filmi, Azerbaycan’da gişe rekorları kırmış, dijitalde ise 20 milyon izlenmeye ulaşmıştı. Devam filmi "Yanlış Anlama 2" 30 Eylül'de seyirciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top