Hesabım
    "Spider-Man: No Way Home"dan Yeni Teaser!

    "Spider-Man: No Way Home" daha uzun ve daha eğlenceli versiyonuyla 2 Eylül’de yeniden sinemalarda!

    17 Aralık 2021'de vizyona giren ve aylar boyunca hayranlarda yarattığı beklentiyi tatmin ederek kısa sürede gişe rekorları kıran "Spider-Man: No Way Home" (Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok) daha uzun ve eğlenceli haliyle 2 Eylül'de yeniden vizyona giriyor!

    Marvel Sinematik Evreni'ni Spider-Man'i Tom Holland'ın yanı sıra 2002'de Sam Raimi tarafından yönetilen ilk "Spider-Man" filmiyle "mahallemizin dostu Örümcek Adam" olarak hayatlarımıza giren Tobey Maguire'ı ve İnanılmaz Örümcek Adam Andrew Garfield'ı yıllar sonra yeniden izleme şansı bulduğumuz film, küresel gişede 1 milyar 900 milyon dolar hasılat elde ederek, pandemi döneminde 1 milyar sınırını aşan ilk film oldu. 

    2021'in sonunda vizyona girmesine rağmen yılın en çok izlenen filmi olan "Spider-Man: No Way Home" aynı zamanda 2022'nin en çok izlenen filmler listesinde de yer alıyor ve Amerika gişesinde toplamda 804 milyonu aşan hasılatıyla tüm zamanların en çok kazanan 3. filmi olma unvanını elinde tutuyor. 

    Dünyanın dört bir yanında, Spider-Man ve Marvel hayranlarının sinemalara akın etmesini sağlayan film, şimde yeniden, daha uzun ve eğlenceli versiyonuyla vizyona girmeye hazırlanıyor. Spider-Man: No Way Home "The More Fun Stuff Version" olarak adlandırılan bu yeni versiyonda daha fazla Tobey Maguire ve Andrew Garfield'lı sahne izleyicileri bekliyor.

    Filmin yeni versiyonundan yayınlanan ikinci teaser'ı aşağıdan izleyebilirsiniz:

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top