Hesabım
    Simu Liu, Jennifer Lopez'li "Atlas"ın Kadrosunda

    Bilim kurgu ve aksiyon filmi "Atlas" Netflix'te yayınlanacak.

    Marvel'ın "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filminin yıldızı Simu Liu, bu kez kahraman değil kötü adam olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Liu, başrolünü Jennifer Lopez'in üstleneceği aksiyon ve bilim kurgu filmi "Atlas"ın oyuncu kadrosuna katıldı. 

    Dwayne Johnson'lı "San Andreas Fayı", "Rampage: Büyük Yıkım" gibi filmlerle tanınan Brad Peyton tarafından yönetilecek olan filmde ayrıca Sterling K. Brown (This is Us) ve Abraham Popoola (Morbius) rol alacak. Jennifer Lopez, filme adını veren ana karakter Atlas'ı canlandıracak ancak diğer karakterlerin rolleri hakkında henüz ayrıntılı bilgiler paylaşılmadı. 

    "Atlas"ın merkezinde, insanlığı sona erdirmek isteyen bir yapay zeka askerine karşı savaşmaya çalışan Atlas adında bir kadın yer alacağı bildiriliyor. Bu vahim gelecekle yüzleşirken Atlas'ın, insanlığa karşı nihai tehdidi sona erdirmek için başka bir yapay zeka ile takım kurması gerekmektedir...

    Şu anda ön hazırlık aşamasında olan filmin yapım süreci çok yakında başlayacak, dolayısıyla filmin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Senaryosu Aron Eli Coleite (Heroes, Locke & Key) tarafından yazılan "Atlas" Netflix'te yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top