Hesabım
    Jon Hamm'li Polisiye Komedi "Confess, Fletch"ten Fragman

    George McDonald'ın kitaplarından uyarlanan filmi Greg Mottola yönetti.

    George McDonald'ın saygısız araştırmacı gazeteci karakteri Irwin 'Fletch' Fletcher hakkındaki romanlarından uyarlanan "Confess, Fletch"in ilk fragmanı yayınlandı. 1980'lerde Chevy Chase tarafından canlandırılan Fletch'i, yeni film uyarlamasında "Mad Men" yıldızı Jon Hamm canlandırıyor. 

    Yanlışlıkla, birden fazla cinayetin baş şüphelisi olan Fletch'in, bir yandan nişanlısının çalınan sanat koleksiyonunu ararken bir yandan da masumiyetini kanıtlamaya çalışmasını anlatan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Marcia Gay Harden, John Slattery, Kyle MacLachlan, Lorenza Izzo, Ayden MayeriAnna Osceola gibi isimler yer alıyor.

    "Confess, Fletch" Greg Mottola (Adventureland, Superbad) tarafından yönetildi. Mottola ve Hamm, 2016 tarihli "Keeping Up with the Joneses" filminde de birlikte çalışmışlardı. Greg Mottoloa, filmin senaryosunu Zev Borow ile kaleme aldı. 

    Fragman, Fletch'in Avrupa'daki hayatından oldukça mutlu olduğunu ama aynı zamanda bir meydan okumadan korkmadığını ortaya koyuyor. Bir milyonerin resim koleksiyonunun ortadan kaybolmasını araştırmak üzere görevlendirilen Fletch, bir cinayet vakasının baş şüphelisi haline geldiğinde şaşırır ancak hemen masum olduğunu kanıtlamak için yola koyulur...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top