Hesabım
    "Star Trek 4" Yönetmensiz Kaldı

    Star Trek'i bırakan Matt Shakman'ın Marvel için "Fantastic Four"u yöneteceği konuşuluyor.

    "WandaVision", "Game of Thrones", "The Good Wife" gibi dizilerin yönetmeni Matt Shakman, programındaki çakışmalar nedeniyle Paramount Pictures'ın sıradaki Star Trek filminin yönetmenliğinden ayrıldı. Ön hazırlık aşamasında olan proje, 2009 yapımı "Star Trek" ile başlayan ve Chris Pine'ın Kaptan James T. Kirk rolünü devraldığı "Kelvin Zaman Çizelgesi"ndeki dördüncü film olacaktı. 

    Matt Shakman'ın "Star Trek 4"ü bıraktığı haberi, yönetmenin yeni "Fantastic Four" filmini yönetmek için Marvel Stüdyoları ile görüştüğüne dair haberlerin hemen ardından geldi. Marvel ile olan anlaşma henüz sonuca bağlanmamış ve resmiyet kazanmamış olsa da, Shakman'ın Star Trek projesinden ayrılmasının gerekçesinin "Fantastic Four" olduğu düşünülüyor. 

    Paramount'tan yapılan resmi açıklamada "Matt Shakman inanılmaz derecede yetenekli bir film yapımcısı ve yakında çıkacak olan Star Trek filmimizi yönetmesi için zamanlamanın uyumlu olmamasından dolayı üzgünüz. Katkılarından dolayı kendisine minnettarız, bir sonraki bölümün yaratıcı vizyonundan heyecan duyuyoruz ve bunu dünyanın her yerindeki izleyicilere sunmayı dört gözle bekliyoruz." ifadeleri yer aldı. 

    "Star Trek 4"te, orijinal oyuncu kadrosundan kimlerin döneceği gibi birçok önemli konu belli olmamasına rağmen, filmin 2023 yılının Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Şu anda yönetmenini de kaybeden projenin vizyon tarihi ertelenebilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top