Hesabım
    Shia LaBeouf, İstismar İddiaları Hakkında Konuştu

    Shia LaBeouf, kariyerini lekeleyen taciz iddiaları hakkında konuştu.

    Jon Bernthal'ın "Real Ones" adlı podcast'ine katılan Shia LaBeouf, 2020 yılında, İngiliz şarkıcı ve söz yazarı FKA Twigs tarafından kendisine yöneltilen cinsel taciz, fiziksel ve sözlü istismar ilgili rahatsız edici suçlamaları kabul etti. Twigs'in açtığı dava 2023 yılının Nisan ayında görülmeye başlanacak.

    LaBeouf ile FKA Twigs'in yaklaşık bir yıl süren ilişkisi, 2019 tarihli "Honey Boy" setinde başladı. İlişkileri boyunca, boğulmaya kadar varan şiddetli saldırılara maruz kaldığını söyleyen Twigs, LaBeouf'u kendisine bilerek cinsel hastalık bulaştırmak ve "The Tax Collector" filminin karakterine girmek için sokak köpeklerini silahla vurmakla suçladı.

    Podcast'te Twigs'i adıyla anmayan LaBeouf, "O kadını incittim" diyerek suçlamaları kabul etti ve sözlerine şöyle devam etti: "Ve bunu yaparken, birçok insanı ve o kadından önce de birçok insanı incittim. Zevk arayan, bencil, bencil, sahtekâr, düşüncesiz, korkak bir insandım." 

    Labeouf, ne kadar çok insana zarar verdiğinin farkında olduğunu ve şimdilerde daha iyi bir insan olma yolunda emek harcadığını belirterek, FKA Twigs'e bu olayları gündeme getirdiği ve kendisine bir "ego ölümü" yaşattığı için teşekkür etti ve aslında onun bu sayede hayatını kurtardığını belirtti. 

    Shia LeBeouf, son günlerde "Don't Worry Darling" filmi ve filmin yönetmeni Olivia Wilde ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle gündemde. Filmde Harry Styles'ın karakterini başlangıçta LeBeouf canlandıracaktı fakat, taciz iddialarından sonra Olivia Wilde, diğer başrol Florence Pugh'a zarar verebileceği gerekçesiyle aktörü kovduğunu duyurmuştu. 

    Ancak LeBeouf, filmden kovulmadığını, zaman çakışması nedeniyle kendi kararıyla ayrıldığını açıkladı ve bu kararın sonrasında Wilde'ın kendisine geri dönmesi için dil döktüğü bir videoyu paylaştı. Videoda Wilde'ın Florence Pugh'u kastederek "kendisini bu projeye adıyorsa seninle uzlaşması lazım" gibi cümleler kurması tepki topladı.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top