Hesabım
    Netflix, Merakla Beklenen Yeni Filmlerinin Yayın Tarihlerini Duyurdu

    Netflix sonbahar filmlerinin tarihlerini açıkladı.

    Netflix, önümüzdeki dönemde seyirciyle buluşacak filmlerinin ve bir dizi yeni filmin yayın tarihlerini duyurdu. 

    Başrollerini  Charlize TheronKerry WashingtonSofia Wylie ve Sophia Anne Caruso'nun paylaştığı fantastik gençlik filmi "İyilik ve Kötülük Okulu" 19 Ekim'de; Jessica Chastain ve Eddie Redmayne'li polisiye gerilim "The Good Nurse" 26 Ekim'de; Oscar'lı klasik "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok"un Daniel Brühl başroolü yeniden çevrimi "All Quiet on the Western Front" 28 Ekim'de; Millie Bobby BrownHenry Cavill ve Helena Bonham Carter'ı bir kez daha bir araya getiren "Enola Holmes 2" 4 Kasım'da; Jason Momoa başrollü fantastik film "Hayaller Diyarı" ise 18 Kasım'da yayınlanacak.

    Netflix'in en prestijli filmleri ise yılın son ayında, ödül sezonu başlangıcında seyirciyle buluşacak. Oscar'lı yönetmen Guillermo del Toro'nun stop motion tekniğiyle çektiği "Pinokyo" filmi 9 Aralık'ta; Oscar'lı Alejandro G. Inarritu'nun son filmi "Bardo" 16 Aralık'ta, "Bıçaklar Çekildi" devam filmi "Bıçaklar Çekildi Gizemli Bir Serüven" 23 Aralık'ta, Noah Baumbach imzalı "Beyaz Gürültü" 30 Aralık'ta Netflix'te olacak. 

    Edgar Allan Poe'nun gençliğine odaklanan, Christian Bale başrollü "The Pale Blue Eye" filmi ise 2023 yılının ilk haftasında izleyiciyle buluşacak. Bu takvimden anlaşıldığı kadarıyla 2022 yılında yayınlanması planlanan Adam Sandler'lı "Spaceman", Jennifer Lopez'li "The Mother", Dev Patel'in yönettiği ve oynadığı "Monkey Man" ve Halle Berry'li "The Mothership" filmleri de 2023 yılında platformdaki yerini alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top